Kiemelt ajánlatok

Két Jóbarát Apartmanház

Margaréta Apartman Ház

Életfa vendégház

Platán Panzió

Garzó Tanya Vendégház

Csali Vendégház Tisza-tó

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Kőtenger Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Bónom-zugi nyaraló

Balogh-Szatmári Kúria

Fekete Macska Panzió

Elisabeth apartman

Spirit Apartman

Szalóki Üdülőház

Legénd Üdülőfalu

Hanga Vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

GÁLA PANZIÓ

Tolna megye, 7081 Simontornya, Fürdő u. 11.

Többféle szállással, egész éves nyitva tartással, nyugodt környezetben, széleskörű programlehetőségekkel, szabadtéri medencével, teniszpályával

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Varga Aranka
Telefon: +36 (74) 486-120
Mobil:
E-mail cím: panzio@galaker.hu
Weboldal: galaker.hu/panzio.htm

Szálláshely bemutatása:

Az I. osztályba sorolt Gála Panzió a város központjának közvetlen közelében, nyugodt környezetben, többféle szállással, egész éves nyitva tartással, széleskörű programlehetőségekkel, szabadtéri medencével, teniszpályával, és privát parkolási lehetőséggel várja vendégeit.

Négy apartman (felszerelt konyhával) és további három szoba kínál üdülési lehetőséget igényes pihenni vágyóknak. A házban 26 személy helyezhető el.

Minden szoba ingyenes Wi-Fi-vel, TV-vel, minibárral és saját fürdőszobával rendelkezik. A tágas apartmanokhoz és stúdiókhoz jól felszerelt konyha vagy konyhasarok is tartozik. Néhány szállás erkélyes. Az apartmanok 2-4-6 főig tölthetők, igény esetén pótágyazhatóak. A legnagyobb apartmanunk, egy 80 m2-es, 2 hálószobás nappalis komplett lakás.

Vendégeinknek díjtalan szolgáltatásként ajánljuk a fitness-terem, asztalitenisz és a szabadtéri úszómedence használatát. További, díj ellenében nyújtott szolgáltatásaink - teniszpálya, biliárd, minigolf, szauna, drinkbár, internet hozzáférés és grillezési lehetőség - élvezetével még kellemesebbé teheti a Gála Panzióban eltöltött idejét.

A panzióhoz saját, művelés alatt álló szőlészet és borospince tartozik. A szőlőhegyi kirándulás alkalmával vendégeink megkóstolhatják fahordóban érlelt borainkat, valamint a hideg, vagy a bográcsban elkészített vacsora után a saját palackozású évjáratos borokat.

Simontornya pályaudvara 1,5 km-re, míg csemegebolt 500 méterre található.

Kedvező ár, magas minőség biztosításával, családias környezetben várjuk kedves vendégeinket Simontornyán.

Környék, programlehetőségek:

Simontornya látnivalói közül kiemelkedik a városközpontot ma is meghatározó vár. A Sió ágaitól és mocsaraktól övezett helyen először csak egy lakótorony állt, melyet Salamon fia Simon alországbíró építtetett a 13. században. Innen ered a település - Simontornya - neve is. A szabályos négyszög alakú középkori várat - melynek egyes részei tehát 700 évnél idősebbek - nemrég korszerű módszerekkel helyreállították, és 1975-ben nyitották meg a közönségnek. Fő szintjén a vár és a város történetét bemutató állandó kiállítás látható. Impozáns lovagterme konferenciarendezvényeket fogad, falait régi magyar előkelőségek portréi díszítik. Az öregtorony emeleti helyiségeiben kortárs képzőművészek időszakos kiállításait szervezik.

A vártól nem messze ferences kolostor áll, barokk temploma 1728-ban készült el, a hajó freskói művészi értékek.

További látnivalók: a református templom, a Styrum emlékkápolna, a Szentháromság szobor, több köztéri emlékmű és műalkotás, továbbá a jellegzetes városháza.

Sportkedvelőknek ajánljuk horgászati és vadászati programjainkat. Tamásiban (25 km) Gunarasban (50 km) népszerű gyógyfűrdők várják vendégeiket.


   


Vissza a kereséshez »